SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Workshop Smartphonefotografie

Beleef een nieuwe kijk op fotografie
We maken de hele dag door foto’s met onze telefoon. Maar hoe maak je nu de allerbeste foto?
Een goede smartphone foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. Op het knopje drukken kunnen we allemaal, maar waar zit het verschil?

Anders kijken
Naast de vaktechnische tips & tricks ga ik je laten inzien hoe je anders door je lens kunt kijken en zo hele mooie perspectieven kunt creëren.

Vang het moment
Je zal niet de enige zijn die altijd “net te laat” is voor het juiste beeld of kinderen heeft die niet willen kijken op de foto.
Focus je niet op wat je al weet, maar op wat je ziet.

Inhoud van de workshop
– Presentatie tips & tricks m.b.t. fotografie
– Zelf oefenen met fotograferen
– Foto editen in Lightroom 

Foto’s bewerken
Om van de foto’s die je hebt gemaakt met je telefoon echt een professioneel resultaat te maken, bewerken we deze in het programma Lightroom.
Deze app is te downloaden in de App Store.

Kosten €65,00 p.p.

ONLINE Workshop Smartphonefotografie
Nu het niet mogelijk is om elkaar live in groepen te ontmoeten, geven we deze workshop smartphone fotografie vanaf nu ook ONLINE via zoom. Van achter je eigen computerscherm leer ik jou hoe je je telefoon optimaal kunt gebruiken om de mooiste foto’s te maken.

Het gemak van je telefoon zorgt snel voor een professioneel resultaat, als je in de toekomst rekening houdt met de kleine kneepjes uit het vak.
Vanaf nu ga jij echt het verschil gaan maken.

Inhoud van de workshop
Tijdens deze 1 uur durende workshop geef ik je de belangrijkste tips&tricks die je meteen gaat leren omzetten in de praktijk.
In de 1,5 meter omgeving van je computer ga je korte opdrachten uitvoeren, zodat je meteen de geleerde weetjes in de praktijk kunt oefenen.

Kosten €65,00 p.p.

Privé workshop
Groep
Mis jij het stappen en de leuke uitjes ook zo?
Volg dan de workshop met je eigen groep en maak er een gezellige avond van.
Kosten
Vanaf 6 personen € 65,00 p.p.
Datum op aanvraag

Privé workshop
Individu
Alle tijd die we hebben voor jezelf.
We zetten volledig in op wat jij wil leren.
Kosten € 275,00
Datum op aanvraag

WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN & ONDERNEMERS

Deze workshop smartphone fotografie is leerzaam, maar ook een heerlijk ontspannen uitje in tijden dat er geen live meetings en personeelsuitjes mogelijk zijn.

Social media & de juiste content
Tijdens onze workshop leren we jou en je werknemers hoe je makkelijk en snel mooie foto’s maakt, zodat je dagelijks de juiste content (lees: foto’s) hebt om te posten op Social media.

Win Win situatie
Naast dat het zakelijk aantrekkelijk is om de juiste foto’s te ontvangen van je personeel, is deze workshop ook een gezellig uitje in deze tijden. Het is echt een kadootje voor elke medewerker! Iedereen zal zich herkennen in “de telefoonfotograaf” en deze tips ook in het dagelijks leven kunnen gaan toepassen.

Ambassadeurs van je bedrijf
We maken van jullie enthousiaste fotografen, zodat het leuk en makkelijk wordt om tijdens een werkdag of event mooie smartphone foto’s te maken.
Jij en jouw werknemers kunnen fungeren als de ambassadeurs van je bedrijf.
Door structureel en consequent foto’s te maken en te posten, creëer je meer volgers en wordt je account beter vindbaar en populair.

Inhoud van de workshop
Tijdens deze 2,5 uur durende workshop geef ik je de belangrijkste tips&tricks die je meteen gaat leren omzetten in de praktijk.

Kosten

Mail. naar info@flitzer.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken