GLAMOUR FOTO KINDER FEEST!
Wie wil er nu geen super tof, hip, origineel, spetterend kinderfeest?! Dit modellen feestje is voor alle toffe meiden die van make up en foto’s maken houden.
Kom voor dit fotofeest naar onze fotostudio en laat je verwennen en verrassen; met een blijvende herinnering als resultaat! Organiseer nu dit super leuke kinderfeest voor al je vriendinnen en voel je helemaal jarig. Het kinderfeestje is volledig verzorgd, inclusief drinken, wafels met slagroom en chips, papa’s en mama’s kunnen relaxen vandaag!

Leeftijd 7 t/m 15 jaar
Kosten € 150,00 t/m 7 kids, daarna betaal je 15,00 per kindje extra

Bekijk hier de voorbeeldfoto’s die we tijdens dit feestje maken.

Topmodellen
Alle kids worden op tijdens het foto feest omgetoverd tot echte fotomodellen! De dames mogen lekker tutten en gaan in de make up bij onze professionele visagiste, waar ze helemaal worden opgemaakt. Het haar wordt gedaan met de krultang of stijltang, of er wordt een mooie vlecht gemaakt. Zodra ze hiermee klaar zijn, zal er van elk modelletje in de fotostudio een professionele fotoshoot worden gemaakt door onze fotograaf!
De meiden kunnen eventueel accessoires kiezen uit ons verkleedrek, zoalshoedjes, sjaaltjes, kettingen, pumps, en gaan vervolgens allemaal afzonderlijk en als groep op de foto!
Er worden meerdere foto’s per kind gemaakt. We fotograferen in verschillende rondes. De meiden mogen zo vaak op de foto als ze zelf willen. Het is echt een kinder foto feest om nooit meer te vergeten.

Glamour Placemat
Een super cool persoonlijk aandenken aan je feestje!

Tijdens het wachten op elkaar als de visagie wordt gedaan mogen de meiden hun eigen glamour placemat maken.
De hele tafel staat vol met plakletters, glitters, tijdschriften etc waaruit ze zelf kunnen kiezen hoe ze hun placemat beplakken. Dit kunnen ze meteen mee naar huis nemen, zodat ze alvast een leuk aandenken hebben. Alle foto’s worden naderhand eerst helemaal bewerkt en geoptimaliseerd in Photoshop, dus hier mogen ze nog heel even op wachten!

Uitnodigingen bestellen
Bestel ook de uitnodiging om aan je vriendinnen uit te delen zodat ze vast een goed beeld krijgen van het spectaculaire kinderfeest!!
Kosten zijn € 1,50 per uitnodiging exclusief € 2,50 verzendkosten.
Je betaalt de uitnodigingen na afloop van het feestje.
Vermeld bij de aanvraag of je de uitnodiging voor het fotofeest wilt ontvangen.

Bekijken en ontvangen van de foto’s
Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s die tijdens het fotofeest geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd.

Binnen 2 weken krijg je van ons een mail met de inlogcodes om de foto’s online te bekijken. Jullie als contactpersoon mogen dit dan doorsturen naar alle mama’s en papa’s van de vriendinnetjes. Met deze code kun je inloggen op onze site, en zo alle foto’s kunt bekijken die deze middag zijn gemaakt.
Er zijn 2 albums. In het ene album vind je de foto’s die inbegrepen zitten bij de kosten van het feestje. En je dus Gratis kunt downloaden. Dit is een Individuele foto per kind en een groepsfoto.
In het andere album staan alle overige foto’s die tijden het foto feest zijn gemaakt. Elke ouder kan nu voor zich bepalen of ze naderhand nog extra foto’s van hun kind willen bestellen.

Maak het feestje compleet met mc Donalds
Voor maar € 4,50 extra , boek je een  Happy Meal bij MC Donalds Nederweert. macdonalds
Bij aanvang van het kinderfeestje krijg je van ons een bon, waarmee je daar kunt aantonen dat je afkomstig bent van Loes Mennen Fotografie.
Op vertoon van deze bon krijg je een Happy Meal inclusief fritessaus  en mag elk kind zelf nog een ijsje maken in de keuken van Mc Donalds Nederweert.
Wij geven jullie reservering door, en Mc Donalds zorgt ervoor dat er altijd een mooie tafel voor jullie beschikbaar is.

Hippe Hairextension

Voor €1,50 extra zetten wij een super tof gekleurde haar extension in het haar. Deze optie is vooraf te boeken, maar mocht je nog twijfelen dan kun je ter plekke ook nog beslissen. De extension word met een tangetje in het haar bevestigd. Wanneer gewenst kan deze weer makkelijk verwijderd worden. Vind je hem super cool, dan kan deze tot wel 2 maanden blijven zitten! Wel voorzichtig kammen.

Kadootje voor de jarige job
De jarige jop krijgt deze hair extension van ons kado.

Wil jij een feestje boeken?
Wil je dit super leuke feestje reserveren? Ben er dan op tijd bij!
Reserveer via info@flitzer.nl en vermeld daarbij de leeftijd van de jarige job, je gewenste datum en met hoeveel vriendjes of vriendinnetjes dat ze komt!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share