Campaign Photography & Kids fashion productions

De Flitzer! Stijl

Onze Flitzer! stijl is spontaan, puur, uniek en echt. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in omgang met kinderen, waardoor de fotos altijd ongedwongen en spontaan zijn en een natuurlijke en spontane look hebben.

We focussen ons altijd op het doel, zoals de kleding en/ of het betreffende product en zorgen ervoor dat deze de hoofdfocus hebben. Door een ruim aantal foto’s per look te shooten zorgen we voor een gevarieerd beeld dat bestaat uit total-, detail- en close up shoots.

Werkwijze
Zodra we gaan samenwerken maken we eerst een afspraak (live, telefonisch of per videocall) om jullie plan en visie te bespreken. We bekijken wat de mogelijkheden zijn en vanuit daar bepalen we samen een richting.
Over de locatie en modellen brainstormen we per look/ project/ product. De lijntjes zijn altijd kort, zodat we elkaar goed begrijpen en snel kunnen schakelen waar nodig.

Volledige productie
Om jullie werk uit handen te nemen, nemen wij graag de productie van jullie over. Wij nemen dan dee volledige regie, en verzorgen de totale productie voor jullie merk. We zoeken een locatie, hebben ons eigen visagiste en styling team en boeken de modellen. Voor jullie geen werk, voor ons een leuke uitdaging.

Modellen
In ons eigen Flitzer Talentz bestand hebben we veel unieke kinderen die we kunnen boeken. Daarnaast zijn we bekend met veel knappe koppies op Instagram en weten we altijd de leukste kids voor de passende look te vinden.
We proberen voor elke klant en elk merk weer een unieke look te fotograferen.

Lookbook
Studio
In onze studio hebben we veel verschillende achtergronden en settings, zodat we elk product op een eigen manier kunnen vastleggen. Van fris en strak wit, tot betonlook of lekker kleurig.

Naar wens kunnen we deze shoots voorzien van props, zowel bij de producten en modelletjes, als in het decor.

Campagne beelden
Locatie
De campagnebeelden in een lifestye look shooten we op een locatie naar keuze. We werken graag vanuit een thema, zodat we de betreffende sfeer kunnen bepalen.Wanneer er geen algemeen thema wordt gekozen, kiezen we een passende look & feel die bij de betreffende collectie past.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken