Een mooie en sprekende foto is het begin van je succes!

Als bedrijf wil je gezien worden. Je wilt dat je klanten je regelmatig voorbij zien komen en je niet vergeten. Ze weten wie je bent en ze weten je te vinden. Omdat ze je gezicht gaan herkennen, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws binnen jouw bedrijf. Maar wat heb je nodig om gezien te worden? Foto’s!

Bedrijfsfotografie
Om je bedrijf professioneel op de kaart te zetten heb je sprekende foto’s nodig. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Met foto’s van jezelf, je werknemers, je producten, je werklocatie en speciale gelegenheden laat je je klanten zien wie je bent en wat je doet. Je wekt vertrouwen op en creëert een band. Je klanten krijgen het gevoel dat ze je persoonlijk kennen en dat is precies wat je wilt, want daarmee is het eerste contact al gelegd!

De foto’s
Niet alleen via je website, maar zeker ook op social media heb je veel foto’s nodig om je teksten te versterken en je klanten te triggeren.
Om je klanten echt te bereiken, gebruik je natuurlijk up-to-date foto’s. Foto’s die laten zien wie jij nu bent en waar je nu voor staat.
Hoe jouw producten of diensten er nu uitzien en wat je klanten kunnen verwachten als ze nu bij jou binnenlopen.
Door altijd actuele foto’s te gebruiken voelen je klanten zich betrokken en wordt de drempel om contact met je op te nemen verlaagd.

Met een Flitzer! strippenkaart zorg je ervoor dat je altijd de juiste foto’s bij de hand hebt om je klanten te bereiken!

Flitzer! strippenkaart
Je kunt je Flitzer! strippenkaart inzetten voor alle zakelijke diensten van Flitzer!. Allereerst natuurlijk een bedrijfsreportage voor je website en zakelijke portretfoto’s van jou en je werknemers.
Klanten die op je website terechtkomen, moeten zich immers wel direct aangesproken voelen en geprikkeld worden om verder te kijken!
Om die klanten naar je website, Linked in, Facebook of Instagram pagina te trekken, heb je echter ook sterke en vooral actuele social media content nodig.

Foto’s van je dagelijkse werkzaamheden, evenementen die je organiseert, nieuwe producten die je lanceert of mooie samenwerkingen die je aangaat. Laat je je klanten al die momenten zien, dan willen ze alleen maar meer. Meer van je zien én meer van je kopen!

Flitzer! is er om al die momenten voor je vast te leggen. Uiteraard geldt: hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat er op tijd een fotograaf  jouw kant op kan komen. Je kunt ons echter redelijk last-minute boeken, dus ook als je onverwachts mooie stappen maakt doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij ze kunt delen met je klanten!

Dat is een van de grote voordelen van een Flitzer! strippenkaart. Je hoeft niet vooraf te beslissen waar en wanneer je fotografie nodig hebt. Dát je het nodig hebt is een feit.
Maar hoe, waar en wanneer je die inzet – dat bepaal je wanneer het nodig is. We zetten de voordelen even voor je op een rijtje:

 • De strippenkaart is te allen tijden in te zetten, zodat jij een fotograaf kunt boeken wanneer je maar wilt.
 • De strippenkaarturen zijn voordeliger dan de aparte shoots.
 • Je krijgt bij elke shoot die je vanaf je strippenkaart boekt de hele serie foto’s, geoptimaliseerd en op hoge resolutie. Hoeveel foto’s dat zijn is afhankelijk van de soort shoot.

De 3 Flitzer! strippenkaarten

Strippenkaart Basic

10 uur fotografie

€ 1000,-

Strippenkaart Social

25 uur fotografie

€ 2350,-

Strippenkaart Deluxe

50 uur fotografie

€ 4500,-

Ter info;

 • Deze uren zijn inclusief fotobewerking. Je betaalt dus alleen voor de tijd waarin we de foto’s maken en de eventuele reistijd.
 • Voor een shoot op locatie tellen we de uren van deur tot deur.
 • Uren die verdeeld worden op een dag worden per aaneengesloten moment verrekend.
  Voorbeeld: als je een fotograaf nodig hebt van 9 tot 10 uur en van 11 tot 12 uur, dan tellen we deze dag van 9 tot 12 uur.
 • Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

Hoe werkt de Flitzer! strippenkaart?
Het gebruik van de strippenkaart is heel eenvoudig!
Allereerst bel of mail je ons vrijblijvend voor meer informatie. Laat ons weten welk beeldmateriaal je nodig denkt te hebben, geef je wensen aan ons door en dan bekijken we samen welke strippenkaart het beste bij je past. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

 1. Je bestelt je Flitzer! strippenkaart. Bij aanvang van de samenwerking ontvang je een factuur voor 60% van de kosten. Zodra je strippenkaart leeg is, ontvang je een factuur over de resterende 40% van de kosten.
 2. Telkens wanneer je een fotograaf nodig hebt, stuur je ons een mailtje om een shoot in te plannen. Vermeld daarbij duidelijk de datum en het tijdstip waarop je ons nodig hebt en eventuele specifieke wensen.
 3. Na afloop van de shoot ontvang je de complete serie foto’s via WeTransfer én je ontvangt een update van de resterende uren op je strippenkaart, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt.

Tip!

Wij raden je aan om bij aanvang direct een bedrijfsreportage in te plannen, zodat je van start kunt gaan met een grote bundel ruim inzetbare foto’s.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend te bespreken hoe jij jouw bedrijf op de kaart kunt zetten met een Flitzer! strippenkaart. Wil je eerst meer lezen over al onze zakelijke mogelijkheden? Klik dan hier!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken