ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT

Wij leggen jouw zwangerschap op een unieke manier vast met een mooie
 zwangerschaps fotoreportage.
 Het getrappel in je buik, het veranderen van je lichaam, niets lijkt meer op hoe het eerst was, maar na je zwangerschap komt het ook niet meer terug.
We maken voor jou op deze manier een dierbare en tastbare herinnering van deze bijzondere tijd die er aan de geboorte van jullie baby vooraf gaat.

Zwangerschap shoot in de studio
Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn, en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan varieren van liefdevol, zoet, sexy en stoer. De foto’s worden gemaakt in onze studio, waar we beschikken over donkere en lichte achtergronden. We kunnen varieren in sfeervollen foto’s met veel schaduw en lichte frisse foto’s.
Wil je foto’s met doeken, in lingerie of helemaal puur en naakt, alles kan.

Wanneer gewenst maken we gebruik van extra accessoires, zodat je net dat extra persoonlijke tintje aan je foto’s toe voegt. Denk aan knuffels, muisjes strooien of  het schrijven van DE naam op je buik. Uiteraard blijft dit bij ons geheim!
De witte doeken hebben we in de studio, maar als je het leuk vindt mag je ook zelf iets persoonlijks van thuis mee nemen.

Zwangerschap shoot op locatie
Het is ook mogelijk deze shoot te boeken op een zelfgekozen locatie. Bij jouw thuis kan het heel bijzonder zijn, om foto’s van jouw kindje in jouw buik te maken op het toekomstige kinderkamertje. Een mooie plek in het bos kan ook heel romantische plaatjes opleveren. Alle jaargetijden zijn hiervoor geschikt.

Je kunt een zwangerschapsstoot alleen doen, maar het is ook heel bijzonder om het samen met je partner of de toekomstige broers of zusjes te doen.

In welke periode maak je je zwangerschapsfoto?
De beste periode tijdens je zwangerschap voor een fotosessie is rond de 33e – 34e week.

Plannen van een datum
Natuurlijk is het wel verstandig om de datum van de shoot al in het begin van je zwangerschap te plannen, dan weet je zeker dat je plek hebt in deze geschikte weken. Mocht je tegen die tijd toch besluiten de shoot niet te willen laten maken, kun je de reservering altijd nog ongedaan maken.

Spannend?!
Vind je het spannend, en weet je niet of een zwangerschap shoot wel iets voor jou is? We helpen je hier bij en loodsen jou hier stap voor stap door heen! Maak je geen zorgen. Het zou zonde zijn als je om deze reden geen tastbare herinnering meer hebt aan deze mooie tijd.

TIPS voor in de studio
Om afdrukken van knellende kleding in je huid te voorkomen willen we je adviseren ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Dit voorkomt rare strepen op je lichaam en geeft dus een mooier resultaat op de foto’s. 
Neem eventueel enkele extra setjes kleding of lingerie mee. Het liefst effen, zonder prints, zwart en wit, blousjes die mooi op te knopen zijn boven je buik, mooie lingerie of bh. Uiteraard hangt je kledingkeuze af van de soort foto’s die je wilt laten maken.

Vind je het mooi om zonder kleding op de foto te gaan, en je mooie zwangere lichaam zo puur als het kan op de foto te laten zetten? Maak je niet druk hierover. We gaan deze foto’s pas maken als je echt op je gemak bent. Stap voor stap gaan we door de shoot heen, en aan het einde kun je altijd nog beslissen of je het wel of niet wilt.

TOF! De 9 maanden serie
Vanaf je eerste zwangerschapstest tot aan de foto met je pasgeboren baby laat je elke maand, 9 maanden lang, een mooie foto maken.
Aan het eind van deze periode krijg je van ons dan deze mooie serie op een rijtje, en zie je hoe jouw lichaam veranderd is, en je baby is uitgegroeid tot dit prachtige wondertje!

Kosten

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van prijzen van deze shoot

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken