ZAKELIJK PORTRET

“laat zien wat je waard bent”

Een mooie zakelijke profielfoto wekt vertrouwen en professionaliteit.

Mensen en bedrijven nemen je sneller serieus als je een mooie strakke uitstraling laat zien op Linked In of je CV.

De zakelijke profielfoto is geschikt voor gebruik op social media, maar ook voor o.a. publicatie voor tijdschrift, brochure of krant.

Werkwijze
We maken een aantal portret foto’s in verschillende poses. Je mag hierbij uiteraard je eigen voorkeur en wensen aangeven. We kunnen nog afwisselen in bijvoorbeeld foto’s met en zonder stropdas/jasje. We zorgen ervoor dat alle werknemers in dezelfde stijl worden gefotografeerd. Dat geeft een mooie, professioneel, strak en fris beeld naar je klanten toe.

De zakelijke profiel foto’s kunnen in onze fotostudio of op een eigen gekozen locatie worden gemaakt. Wanneer gewenst kunnen we de zakelijke portret fotoshoot ook binnen jullie eigen bedrijf komen fotograferen met onze mobiele fotostudio.

Prijzen zakelijke portretten op jullie eigen locatie

Zakelijke portretfoto laten maken op jullie eigen locatie
We kunnen onze mobiele studio opbouwen op jullie locatie en zo alle werknemers in een zelfde stijl fotograferen. De foto’s zijn te gebruiken voor Linked In, administratie of intranet. Tevens zijn  deze zakelijke portret foto’s perfect bruikbaar als profielfoto op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.
Een professionele, zakelijke, maar toch spontane foto, en alle medewerkers komen in dezelfde stijl voor de dag.

Werkwijze
Wij komen naar uw bedrijf toe, en bouwen er onze mobiele fotostudio op. Hierdoor is het voor u en uw werknemers een kleine moeite deze foto te laten maken, en het neemt helemaal geen extra werk en tijd voor jullie in beslag.
Je kunt een keuze maken uit een lichte of donkere achtergrond.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken