Social media content beheer & begeleiding

Heb jij een prachtige bedrijfsreportage laten maken door Flitzer!? Of heb je zelf een workshop smartphonefotografie gevolgd, zodat je nu de meest indrukwekkende foto’s kunt maken op de werkvloer? Jij bent goed bezig! Nu is het tijd voor de volgende stap: je foto’s posten op social media. Op de juiste momenten, met de juiste tekst erbij en als het even kan ook nog voorzien van een aantal strategische hashtags. Je wilt immers dat je bedrijf gezien wordt! 

Help! Hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan? Hoe weet je wanneer je moet posten en wát je moet posten? Je hebt het al zo druk met je eigen bedrijf, moet je je nu ook nog gaan storten op een wereld waar je niets vanaf weet? Nee, dat hoeft niet. Het mag zeker wel, als je dat leuk vindt! Maar geef jij je social media content beheer liever uit handen, of heb je er graag een beetje hulp bij? Dan kunnen wij je Schrijfmeisje aanbevelen. Zij kan je ondersteunen in het gebruik van social media, op een manier die jij prettig vindt. 

Social media begeleiding
Wil je alleen tips, feedback en een stukje begeleiding om vervolgens zelfstandig aan de slag te kunnen met je social media? Schrijfmeisje helpt je er graag bij. Als blogger, tekstschrijver en content creator weet zij je alles te vertellen over welke content je het beste op welke manier kunt plaatsen en hoe jij je publiek het beste kunt bereiken. Met de foto’s die je door Flitzer! hebt laten maken of inmiddels zelf maakt met je smartphone kun jij je volgers hartstikke enthousiast maken voor je bedrijf! Maar dat werkt natuurlijk alleen als je weet hóe je dat moet doen. Wil je hier begeleiding bij? Laat het ons dan weten.

Social media content beheer
Focus jij je liever volledig op je eigen werkzaamheden, zonder je ook nog bezig te moeten houden met social media? Dan biedt Schrijfmeisje ook de optie om je social media te beheren. Dit houdt in dat jij beeldmateriaal (gemaakt door Flitzer!, jouzelf of je collega’s) aanlevert en dat zij de bijbehorende teksten schrijft en de berichten inplant. Natuurlijk bespreken jullie regelmatig de contentplanning en kun je Schrijfmeisje altijd bereiken om even snel tussendoor iets op social media te posten. Maar het belangrijkste is dat jij je buiten jullie afspraken om in principe geen zorgen meer hoeft te maken over je social media. Laat die likes en reacties maar binnenstromen!

Vergroot je klanten bereik met social media
Flitzer! en Schrijfmeisje helpen je graag de kracht van social media te gebruiken om je klantenbereik te vergroten. Met een bedrijfsreportage heb je genoeg beeldmateriaal om een jaar lang regelmatig berichten te kunnen posten en dankzij een workshop smartphonefotografie kun jij je klanten op een creatieve manier laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Zet daar de juiste teksten bij, plaats de berichten op de juiste momenten op de juiste kanalen en laat zien wat je waard je bent!

Neem contact op met Schrijfmeisje via info@flitzer.nl

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken