KIDS FOTOSHOOT

Laat een kind zichzelf zijn!
Niks moet, alles mag, dan kunnen we een kind fotograferen op zijn best, gewoon zoals het is.
Puur, uniek en spontaan, zo hoort een kinderfotoshoot volgens ons te zijn! We houden van lachebekjes, en dit proberen we natuurlijk op de foto te zetten, maar mooie, pure blikken van kinderen vinden we minstens zo bijzonder.

Werkwijze
Een kind hoeft niet te poseren in de fotostudio. We maken geen statische foto’s, maar gaan op speelse wijze met de kinderen om. Hierdoor ontstaan er unieke, ongedwongen en spontane foto’s. Onze professionele fotografen hebben allemaal veel ervaring in de omgang met kinderen en zijn echte kindervriendjes. Hierdoor zijn kinderen snel op hun gemak, en dat resulteert in prachtige, spontane foto’s.
Samen met het favoriete speelgoed of knuffeltje op de foto kan natuurlijk ook. Neem dit van thuis mee, dan kunnen we dat gebruiken tijdens de fotoshoot.

Wil je liever mooie foto’s van je kids op een buitenlocatie, dat kan natuurlijk ook.

CAKESMASH shoot in de studio – helemaal HIPPERDEPIP!!
Deze fotoshoot is helemaal hip en upcoming voor je kleine koter. Super tof om bijvoorbeeld te gebruiken als uitnodiging voor de 1e verjaardag!

Bij een cake smash fotoshoot is er, wanneer gewenst, een prachtig versierde taart speciaal voor jouw kleintje op maat gemaakt. Natuurlijk mag je ook zelf een taart meenemen. We maken een hele serie foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen. Van te voren maken we ook enkele foto’s zonder de taart, en met papa en mama samen.
Een toefje slagroom hier en daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest!

De kosten van het deze shoot zijn vast €150,00.
Extra bij te boeken:
– Taart + € 25,00
– Naamslinger + € 10,00
Hierbij inbegrepen zit de hele bewerkte foto serie digitaal, op hoge resolutie.

Baby & Zo pakket
We maken in de studio een hele mooie uitgebreide serie van je pas geboren baby,  samen met papa, mama, en eventuele oudere broertjes of zusjes.

De kosten van de Baby & Zo Shoot zijn € 215,00.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken