Familie – Gezin – Kids

Gezin & Familie Fotoshoot
Het is tijd voor een familiereportage of een gezins fotoshoot. Eindelijk eens met iedereen samen op de foto. Een familiefoto is een herinnering die blijft.
Een familieshoot of een gezins shoot kan in onze studio worden geboekt. Je kunt ook kiezen voor een locatie naar keuze. De locatie kunnen we aan de hand van jullie wensen bespreken.

Werkwijze
Tijdens de shoot wordt er een ruime serie foto’s gemaakt. We fotograferen jullie in verschillende poses tegen verschillende achtergonen, en maken we alle mogelijke combinaties die jullie graag willen.

Je kunt denken aan foto’s van de hele familie, van de gezinnen apart of van de kinderen samen. Wanneer je dat wilt, maken we ook foto’s van iedereen apart.

Je hebt dan meteen een mooie foto voor je facebookprofiel, cv of linked in!

Kidsshoot
Laat een kind zichzelf zijn!
Niks moet, alles mag… dan kunnen we een kind fotograferen op zijn best, gewoon zoals het is.
Puur, uniek en spontaan, zo hoort een kinderfotoshoot volgens ons te zijn! We houden van lachebekjes, maar mooie, pure blikken van kinderen vinden we minstens zo bijzonder.

Een kind hoeft niet te poseren in de fotostudio. We maken geen statische foto’s, maar gaan op speelse wijze met de kinderen om. Hierdoor ontstaan er unieke, ongedwongen en spontane foto’s.

Onze professionele fotografen hebben allemaal veel ervaring in de omgang met kinderen en zijn echte kindervriendjes.
We kunnen goed omgaan met, voor het kind, spannende situaties, en zorgen ervoor dat een kindje de tijd heeft om te wennen. We nemen de tijd die we nodig hebben voor een shoot.
Samen met het favoriete speelgoed of knuffeltje op de foto kan natuurlijk ook. Neem dit van thuis mee, dan kunnen we dat gebruiken tijdens de fotoshoot.

Ook de kids fotoshoot kan plaatsvinden in onze studio of op een buitenlocatie naar keuze.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken